Klantenservice: info@pussy2go.nl 0475-85 20 71
Nederlands

Over Pussy2Go

 

 


Klant staat Centraal!

DDFD stelt als organisatie dat de service veel beter kan in de erotiek branche, ons uitgangspunt is daarom ook dat de klant centraal staat. U mag van ons niet alleen vóór de aankoop service verwachten, ook ná uw aankoop bieden wij u de beste service. (u kunt daarbij denken aan gratis retour sturen van een defect product.)


Wij zijn bereikbaar!

Wij opereren vanuit ons kantoor aan huis, onze adresgegevens vindt u onderaan deze pagina. Dit in tegenstelling tot veel concullega’s van ons, die vaak alleen via een postbus adres of een duur 0900 telefoonnummer te bereiken zijn.
Wij zijn ten alle tijden open en eerlijk naar de klant toe, en zijn er heilig van overtuigt dat dit ook de enige goede werkwijze zal zijn om u als klant te behouden.


Veiligheid staat voorop!

Bestellen en betalen in onze online winkels is 100% veilig omdat wij gebruik maken van een 128bits versleuteling tijdens contact of bestellen.
Uiteraard worden al onze kwaliteitsproducten discreet/anoniem verpakt en meestal binnen 24 uur geleverd. Uw speeltje is en blijft immers een "secret lover".


Onze online-winkels / DDFD-Shops

TaboeZ.nl - TaboeZ.com - KunstKutKopen - WevibeStore - BDSMKopen - LatexKopen - WevibeKopen - FetishKopen - Pussy2Go - AnoniemCondoomsBestellen


Onze reviews: 


Social Media: 

Voeg ons toe via Facebook DDFD-Nederland: Facebook
Like onze TaboeZ pagina: Facebook
Volg ons via Twitter


Contactgegevens:

Mail: info@pussy2go.nl (ook in het weekend zijn wij bereikbaar)

Klantenservice: +31 (0) 475-85-2071 (open tijdens kantoor uren) indien u door wordt geschakeld naar de voicemail, kunt u eenvoudig een bericht achterlaten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, indien u dit wenst.


Adresgegevens:
D D F D
Hoog veld 7
6081 HB HaelenLid van o.a.:

  


 

Discrete verpakking wevibekopengratis verzending binnen 24 uur


Onderdeel van:

 

 

 

 

 

Design en techniek door DDFD
© 2014 | Alle rechten voorbehouden!